Arhiv 2019

În Anenii Noi a avut loc Turneul Republican Voievod 2019

 

 

Duminică, 17 martie, în orașul  Anenii Noi s-a desfășurat Turneul Republican de Luptă Naţională “VOIEVOD” 2019.
Acesta a fost un eveniment exclusiv oferit în premieră pentru locuitorii şi oaspeţii din Anenii Noi.

 

La această ediție au participat circa 300 de voievozi din 16 raioane ale țării, care și-au demostrat forțele și măiestria în luptă.

 

„Noi suntem onorați să fim gazda acestui turneu mult important pentru Republica Moldova. Cunoaștem că numai prin sport putem crește și dezvolta o generație sănătoasă. Din partea raioului Anenii Noi dorim mult succes și sănătate. Noi ne-am propus ca Anenii Noi să devină cel mai sportiv raion din țară”, a declarat președintele raionului Anenii Noi Serghei Rapcea.

 

Președintele Federației „Voievod”, Nicolae Pascaru, prezent la eveniment a adus mulțumiri și antrenorului său, care, la fel, a fost prezent la eveniment: „Fiind pe mîna acestui om m-am făcut sportiv. Probabil mai departe mi-am aranjat viața și profesia hobby-uri pe care le-am avut. Vreau să îi mulțumesc din suflet și din partea Federației „Voievod” îi dăm o diplomă de onoare”.

 

La rîndul său, antrenorul Serghei Batîr a mulțumit atît pentru diploma primită, cît și pentru că a avut ocazia de a fi prezent la eveniment. „Sînt fericit că mă aflu aici și văd atît de mulți tineri puternici. Aduc mulțumiri care au depus suflet pentru organizarea acestui turneu. Vreau să spun că 2 luptărorii care ies în ring și se bat între ei, ambii merită respect, indiferent dacă a cîștigat sau a pierdut” a menționat Serghei Batîr, care a fost antrenorul președintelui Federației „Voievod”, Nicolae Pascaru.

 

Vicepreședintele Federației „Voievod”, Oleg Sclifos a venit cu un mesaj de felicitare și a prezicat ce va urma după turneu. „Cu 5 ani în urmă am dat start unui proiect foarte important care se numește Cupa Regională. Scopul acestui proect a fost dezvoltarea sportului nu doar în capitală, dar și în întreaga țară. Putem să ne felicităm cu toții, că raionul Anenii Noi a fost inclus în calendarul sportiv Voievod”.

 

 

Conform bilanțului, la această ediție, cluburile învingătoare s-au clasat, astfel:

 

-Locul 1: Clubul Voievod „Maximus”, Orhei;
-Locul 2: Clubul Voievod „Dragonii”, r-ul Drochia;
-Locul 3: Clubul Voievod „Number One”, r-ul Criuleni;
-Locul 4: Clubul Voievod din r-ul Căușeni. 

 

Organizatorii speră că ediția Turneului Republican la Lupta Națională Voievod, va deveni o tradiție pentru orașul dar și raionul Anenii Noi.

 

Este de menționat faptul, că în urma organizării acestui turneu sportiv, vor fi selectați cei mai buni sportivi pentru a ne reprezenta Republica Moldova la Campionatul European Voievod 2019, care se va desfășura la data de 11 mai, în municipiul Orhei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resurse Recomandate

  • Voteaza Cel mai bun sportiv
  • Campania Noi - moldovenii
  • Bogdania.MD

  • Voievod inscriere
  • orarul antrenamentelor
  • Parteneri

  • Controlul medical
  • Guvernul Tinerilor din Republica Moldova
  • orarul antrenamentelor
  • WTKA
  • Acte de caritate