Arhiv 2019

Turneul Raional VOIEVOD “New Generation Tournament - 2019” a luat start la Criuleni

 

 

Toți sportivii Federației de Luptă Naţională "VOIEVOD" se pregătesc intens de cel mai important eveniment al anului - Campionatul European Voievod 2019.

 

La rîndul său, Clubul Voievod „Number One” în parteneriat cu Federaţia "VOIEVOD" şi Școala Sportivă din Criuleni a organizat un turneu de excepție pentru voievozii raionului Criuleni - “New Generation Tournament - 2019”, care are drept scop promovarea sportivilor începători şi avansați, precum şi selectarea către competițiile naționale şi internaționale.

 

La turneu au participat circa 100 de voievozi din 6 raioane ale ţării – Criuleni, Căuşeni, Drochia, Dubăsari, Teleneşti şi municipiul Chişinău.

 

La deschiderea competiţiei au fost prezenți oaspeţii de onoare: preşedintele Federaţiei Nicolae Pascaru și directorul școlii sportive din Criuleni Iulian Ceban.

 

În contextul dezvoltării patriotice a tinerii generaţii preşedintele Federaţiei, Nicolae Pascaru, a ţinut un discurs în faţa tinerilor reamintind misiunea Federaţiei: de a le insufla tinerilor sentimentul de patriotism, dragoste şi devotament faţă de Patria şi poporul din care fac parte.

 

Ținînd cont de faptul că la turneu au sosit mulți sportivi începători, Antrenorul Școlii Sportive Criuleni şi a Clubului Voievod "Number One", Adrian Burunsus, a oferit înainte de lupte participanților la competiții un seminar de reguli şi comportament în timpul luptelor pe saltea.

 

Primii pe saltelele de luptă au ieșit copiii şi cadeţii, fiind urmaţi de juniori, care au concurat în două probe: light-contact şi semi-contact. Desigur toți sportivii au fost echipați la maxim.

 

Dorința de a învinge adversarul era mare. După trei reprize a cîte un minut arbitrul ridica în sus mîna acelui participant care s-a dovedit a fi mai bun.

 

La finalul concursului de la Criuleni cei mai buni sportivi au fost premiați cu medalii, diplome şi cu surprize plăcute din partea organiztorilor.

 

Conform bilanțului, la această ediție, cluburile învingătoare s-au clasat, astfel:

 

-Locul 1: Clubul Voievod „Number One”, Școala Sportivă din r-ul Criuleni;
-Locul 2: Clubul Voievod „Stînca”, r-ul Teleneşti;
-Locul 3: Clubul Voievod „Dragonii”, r-ul Drochia;
-Locul 4: Școala Sportivă din r-ul Căușeni.

Desfăşurarea competiției “New Generation Tournament - 2019” a fost înalt apreciată de preşedintele Federaţiei Nicolae Pascaru şi de administrația locală, fiind declarată una de succes.

 

Sportivii din raionului Criuleni şi a Clubului Voievod "Number One" sunt gata de luptă și pregătiţi de Campionatul European Voievod 2019, care se va desfășura la data de 11 mai, în municipiul Orhei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resurse Recomandate

  • Voteaza Cel mai bun sportiv
  • Campania Noi - moldovenii
  • Bogdania.MD

  • Voievod inscriere
  • orarul antrenamentelor
  • Parteneri

  • Controlul medical
  • Guvernul Tinerilor din Republica Moldova
  • orarul antrenamentelor
  • WTKA
  • Acte de caritate