Arhiv 2019

În Anenii Noi a avut loc Turneul Republican Voievod 2019

 

 

Duminică, 17 martie, în orașul  Anenii Noi s-a desfășurat Turneul Republican de Luptă Naţională “VOIEVOD” 2019.
Acesta a fost un eveniment exclusiv oferit în premieră pentru locuitorii şi oaspeţii din Anenii Noi.

 

La această ediție au participat circa 300 de voievozi din 16 raioane ale țării, care și-au demostrat forțele și măiestria în luptă.

 

„Noi suntem onorați să fim gazda acestui turneu mult important pentru Republica Moldova. Cunoaștem că numai prin sport putem crește și dezvolta o generație sănătoasă. Din partea raioului Anenii Noi dorim mult succes și sănătate. Noi ne-am propus ca Anenii Noi să devină cel mai sportiv raion din țară”, a declarat președintele raionului Anenii Noi Serghei Rapcea.

 

Președintele Federației „Voievod”, Nicolae Pascaru, prezent la eveniment a adus mulțumiri și antrenorului său, care, la fel, a fost prezent la eveniment: „Fiind pe mîna acestui om m-am făcut sportiv. Probabil mai departe mi-am aranjat viața și profesia hobby-uri pe care le-am avut. Vreau să îi mulțumesc din suflet și din partea Federației „Voievod” îi dăm o diplomă de onoare”.

 

La rîndul său, antrenorul Serghei Batîr a mulțumit atît pentru diploma primită, cît și pentru că a avut ocazia de a fi prezent la eveniment. „Sînt fericit că mă aflu aici și văd atît de mulți tineri puternici. Aduc mulțumiri care au depus suflet pentru organizarea acestui turneu. Vreau să spun că 2 luptărorii care ies în ring și se bat între ei, ambii merită respect, indiferent dacă a cîștigat sau a pierdut” a menționat Serghei Batîr, care a fost antrenorul președintelui Federației „Voievod”, Nicolae Pascaru.

 

Vicepreședintele Federației „Voievod”, Oleg Sclifos a venit cu un mesaj de felicitare și a prezicat ce va urma după turneu. „Cu 5 ani în urmă am dat start unui proiect foarte important care se numește Cupa Regională. Scopul acestui proect a fost dezvoltarea sportului nu doar în capitală, dar și în întreaga țară. Putem să ne felicităm cu toții, că raionul Anenii Noi a fost inclus în calendarul sportiv Voievod”.

 

 

Conform bilanțului, la această ediție, cluburile învingătoare s-au clasat, astfel:

 

-Locul 1: Clubul Voievod „Maximus”, Orhei;
-Locul 2: Clubul Voievod „Dragonii”, r-ul Drochia;
-Locul 3: Clubul Voievod „Number One”, r-ul Criuleni;
-Locul 4: Clubul Voievod din r-ul Căușeni. 

 

Organizatorii speră că ediția Turneului Republican la Lupta Națională Voievod, va deveni o tradiție pentru orașul dar și raionul Anenii Noi.

 

Este de menționat faptul, că în urma organizării acestui turneu sportiv, vor fi selectați cei mai buni sportivi pentru a ne reprezenta Republica Moldova la Campionatul European Voievod 2019, care se va desfășura la data de 11 mai, în municipiul Orhei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resurse Recomandate

imagine despre federatie

Campionatul Voievod 2012

imagine despre federatie

Demonstratii de forta [HQ]

imagine despre federatie

Putere şi Tradiţie

  • Voteaza Cel mai bun sportiv
  • Campania Noi - moldovenii
  • Bogdania.MD

  • Voievod inscriere
  • orarul antrenamentelor
  • Parteneri

  • Controlul medical
  • Guvernul Tinerilor din Republica Moldova
  • orarul antrenamentelor
  • WTKA
  • Acte de caritate