Arhiv 2018

Performanță inegalabilă în sporturile de contact pentru sportivii din raionul Criuleni

 

 

Sportivii de la Clubul Voievod “Number One” și Școala Sportivă din Criuleni, pregătiți de Adrian Burunsus și Victor Pîrău, au cîștigat 12 medalii la cea mai mare competiţie de arte marţiale din România, la Cupa Judgement Day 2018, organizată la Tîrgoviște, în perioada 24-25 noiembrie.

 

Organizatorii evenimentului Federaţia Română de Freestyle Kickboxing și Fundația pentru Tineret a Municipiului București au inclus în cadrul competiţiei un program nou multidisciplinar, pentru sportivi, ca: Freestyle K1, Freestyle K1 Light, Freestyle Kick, Freestyle Semi, Total Kombat, Muay Boran, Grappling, Self Defence, Hapkido, Musical Form, Kata și Kata Sincron, avînd ca scop dezvoltarea şi promovarea sportivilor, care practică artele marţiale, atît la nivel competiţional, cît și de imagine.

 

Voievozii au format o delegație compusă din 12 sportivi plus corpul tehnic, reușind prin lupte înverşunate şi spectaculoase să obțină 3 medalii de aur, 5 medalii de argint și 4 de bronz, la un eveniment atît de prestigios, la care au luat parte peste 600 de sportivi.

 

Sportivii care s-au remarcat sînt:

 

 

Dupa lupte intense, desfășurate sub semnul fair-play-ului de-a lungul celor 2 zile de concurs, cei mai buni sportivi, care indiferent de stilul pe care il practică, cei care au acceptat provocarea au ocupat un loc pe podium și au fost decoraţi cu cele mai frumoase premii!

 

Aceasta este deja a doua performanță internațională a luptătorilor moldoveni în luna noiembrie. 

 

Pentru sportivii voievozi această competiţie a fost o experienţă utilă în formarea lor ca sportivi de performanţă, deoarece au avut ca adversari luptători destul de experimentaţi, ca sportivii clubului de elită Scorpion Iași, patronat de Cătălin Moroșanu (Moartea din Carpați), care este un kickboxer-K1 și pugilist român profesionist la categoria grea.

 

Nicolae Pascaru, președintele Federației „Voievod", a dat o înaltă apreciere evoluției luptătorilor moldoveni și îi felicită pe toţi sportivii care s-au remarcat pe arena internațională în acest an.

 

Următoarea provocare pentru voievozi va fi Campionatul Republicii Moldova la Lupta Națională „Voievod” 2018, care se va desfășura la 23 decembrie în municipiul Chișinău.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resurse Recomandate

imagine despre federatie

SCRISOARE DESCHISĂ

imagine despre federatie

Report MoldExpo

 • Voteaza Cel mai bun sportiv
 • Campania Noi - moldovenii
 • Bogdania.MD

 • Voievod inscriere
 • orarul antrenamentelor
 • Parteneri

 • Controlul medical
 • Guvernul Tinerilor din Republica Moldova
 • orarul antrenamentelor
 • WTKA
 • Acte de caritate